Váš kabriolet ve filmu či reklamě

Nesu Vám skvělou příležitost jak zviditelnit svého čtyřkolového miláčka, a to při natáčení filmu, či reklamy. Oč jde ???

Ocitl jsem se, díky kamarádovi který vlastní veterány, při natáčení jedné reklamy pro jakousi americkou pojišťovnu. Když jsem hovořil s rekvizitářem, který má na starost vozidla při natáčení, o svém vozidle, vynadal mi, že ho ještě nemá nafocené ve své databázi.

Slovo dalo slovo, pak jsme se ještě jednou setkali, a vymysleli jednu skvělou věc. Blíží se léto a filmové společnosti jistě budou při natáčení ať už filmu či reklamy, potřebovat nějaký ten kabriolet. Člověk se kterým spolupracuji jich ovšem (naštěstí pro nás) ve své databázi mnoho nemá, takže uvítá kterýkoliv další.

A co to znamená pro Vás ???

Pokud budete souhlasit a budou pro Vás reálné tyto velmi důležité podmínky, stačí zaslat dotaz či mail s fotkami Vašeho miláčka na moji adresu (pochopitelně i kontaktem na Vás), já se Vám ihned po dostání ať již dotazu nebo rovnou foteček ozvu.

Takže teď jen několik málo podmínek :

Pokud vstoupíte do databáze, musí být fotografie vašeho vozidla vždy aktuální k aktuálnímu stavu – čili pokud uděláte jakoukoli změnu na vzhledu auta – musí o tom databáze vědět – není totiž možné, aby si režisér vybral Vaše auto pro nějaké přednosti které pro něho to auto má a vy přijeli v autě, které má jiné kola, nárazníky či třeba jinou barvu.

Další podmínka je tak trošičku hodně důležitá a možná pro někoho i trochu nepříjemná – ovšem – když Vaše auto vstoupí do databáze – počítá se s ním při vybrání režií na 120% - což znamená že se Vám já ozvu tak přibližně týden před natáčením – sdělím Vám že točíte – dále detaily kdy, kde, za kolik atd a Vaše auto musí být skutečně na natáčení připraveno – čili nelze mi sdělit do telefonu, že nemůžete, protože jste v práci atd. samozřejmě když se Vám nedovolám nebo jste na dovolené jsou to věci které mají svoji výjimku, ovšem z pochopitelných důvodů toto nemohu produkci sdělovat každý den u 10 aut za sebou. Jinak řečeno, pokud máte někoho komu důvěřujete a půjčíte mu vozidlo – může na natáčení přijet kdokoliv – pro přátelé z mého okolí – já také zaskakuji a jezdím kamarádům na jejich natáčení s jejich auty, protože oni zrovna nemohou.

Natáčení probíhá třeba i několik dní za sebou – z praxe mohu sdělit, že peníze se vyplácejí každý den. Cena za natáčení je skutečně hodně odlišná, neboť záleží na vzdálenosti kam na natáčení jedete – jestliže se natáčí ve Vašem městě, jsou peníze o něco menší, dále také hodně záleží pro kterou společnost se točí a kolik oni jsou ochotni zaplatit. Ceny jsem proto z pochopitelných důvodů uvádět nebudu, ovšem milerád Vám sdělím třeba reálné a zažité příklady do telefonu, mailu či ve vzkazu.

Pro tuto akci jsem pro Vás spojkou či Vaším člověkem já :
Drevokocur (214)
e-mail: romanveverka@seznam.cz
mobil : +420 739 040 059

A jak jsem již psal – pokud máte zájem – skutečně se nebojte ozvat a zeptat – odpovím všem v co nejkratší době, zodpovím Vaše dotazi a předám fotografie do databáze.


01.06.2006 - Roman Veverka