Už jste napsali Ježíškovi

Veselé Vánoce kabrioleťáci, rok se s rokem sešel a já mám nejvyšší čas obdarovat Vás drobnými dárky, takže....

Milí Kabrioleťáci...

Máte rádi auta ?
 

Máte rádi krásná auta ?

A zejména ty bez střechy ?

Potřebujeme do klubu nějaké nové členy !
 

Máme sice nějaké půlkabrioleťáky,

ale Máster řekl: "NE!!!"

A všichni tihle bez kabria,
 

běží napsat Ježíškovi,

aby jim přinesl krásný kabriolet.

Doufám, že se s nimi potkáte v příští sezóně na srazu i Vy.
 

... mi neváhejte napsat na moji emailovou adresu

jezisek@kabriolety.com

Pište mi na moji emailovou adresu, nebo rovnou do diskuze pod článek jaká máte přání, a jaké by jste chtěli dárečky pod stromečkem.

PS 1: Minulý rok jsme začali že jste vy psali přáníčka mně, letos bych na vás měl i JÁ pár přání… Je to skutečně jen pár drobností.
Naučte prosím někdo Sponíka anglicky, kupte někdo Biggerfilovi štafle, nesmějte se Smartum, dejte Šíšovi kartáček, ať "VYDVA nikdy neuteče", Toyota je skutečně auto, ať Caddyovi, Bendíkovci, Danielsonovci i ostatní páry nadále vychovávají tak úúúžasné malé kabrioleťáčky, VŽDY uznávejte Mastříka, ať už Jéňa mluví konečně sprostě, ať se přestane Drevokocur věčně omlouvat, ať máte všichni kopu nápadů jako strýček Igor, ať si Caddy může dát neon do okna, ať to že má OSLÍK plyšáka neznamená že je malý, Biggerfil je malý..., kupte mu štafle.
Pánové dejte své přítelkyni květinu, dámy dejte svému příteli..., nebijte Hanziho, ať je každý nový člen či členka vítán s otevřenou náručí, zanechte rivality mezi značkami aut, střecha "dole to je TO co NÁS spojuje...", nezapomínejte na členy, kteří nejsou denně na fóru, ...stejně je Newmik "negr"...

Omlouvám se všem, které jsem svým přáním vynechal, nebo na které se "nedostalo..." :-)

Všem bych velice rád popřál hezké a pokud možno klidné svátky a šťastný vjezd do Nového roku. Ať je pro vás příští sezóna tou NEJ...
A mnoho hodně šťastných kilometrů NÁM VŠEM :-)

PS 2: Nezapomeňte, že dopis pro mě začíná slovy „Milý Ježíšku...


10.12.2006 - Ježíšek