2. Cabrio meeting Žacléř 2007

Rok uplynul jako voda a je čas odhalit plány druhého ročníku srazu v Žacléři. Minule se myslím a na drobná škobrtnutí povedl, a ti, co byli, mohou potvrdit pohodový průběh. Nakonec sami se přesvědčte v galerii z loňského roku. Snad vás to navnadí.


Místo: Žacléř (www.zacler.cz), v soukromé turistické ubytovně (www.rychorska.cz)
Datum: 15. 06. 2007 (od 18:00) – 17. 06. 2007 (odjezd dle nálady :-))
Fotky z loňského srazu : hier, zde, tu

Pro ty, co chtějí přijet podruhé, mohu slíbit, že se žádné drastické změny nechystají (a doufám, že je to dobře).
A pro ty, co by rádi přijeli poprvé lehké shrnutí, co hodlám učinit:

K ubytování a cenám: Kapacita ubytovny je 84 míst, čili pro menší sraz dostatek. Pokoje jsou po čtyřech, dva jsou dvoulůžáky s vlastní sociálkou (jako WC, ne úřad). Proto začněte přemýšlet, jak se sešikujete. Kdo chce jeden z těch dvou dvoulůžáků, nechť to připíše k registraci. Kdo dřív napíše, ten dřív mele. Cena za osobu a noc je 170,- + 10,- Kč turistický poplatek.

Ke stravování: Zatím jsem dojednal večeře na pátek i sobotu, opět to bude formou pestré tabule hlavně podle Mistrovy fantazie. Pokud má někdo speciální přání, co by rád jedl/ochutnal, ať mi řekne, nic není nemožné. Na sobotní ráno jsem předběžně domluvil kotel česnečky, zatím se to na každém srazu velmi osvědčilo. Pokud chcete i oběd, taky řekněte. Není ani problém se naobědvat přímo v hospodě, přijdem pouze o komfort naší zabydlené společenské místnosti. Změny jsou možné v podstatě do poslední chvíle, takže se nerozpakujte se svými připomínkami a návrhy.
Cenově se také nejedná o žádnou katastrofu, minule po rozpočítání na osoby vyšel jeden den včetně ubytování tuším kolem 600,- až 700,- (kdyžtak mě opravte, kdož byl). A to nehrozilo, že by nebylo stále co jíst :-)

Prosím, registrujte se, kdož chcete přijet a užít si pohodový víkend v horách s plným žaludkem a větrem ve vlasech. Čím dříve, tím lépe, potřebuji týden předem vědět počet osob. Díky.

Pište na caddy@kabriolety.com nebo volejte +420 777 23 66 99


22.05.2007 - Radek Beneš