3. prostě sraz Beroun

Dle rad starších a zkušených opakuji to, co se mi před dvěma roky zrodilo v hlavě. Uspořádat ničím neorganizovaný Prostě sraz Beroun. Tentokráte již 3 !!!

Kdy: 15. - 17.9.2006
Kde: Kemp Višňová u Roztok u Křivoklátu (www.ubytovani.net/ubytovani.asp?id=339)

A proto, že je tento sraz ničím neorganizovaný, tak tu mám pár věcí k organizaci :-)

Tak, začnu hezky popořádku, čili ubytováním :

Ceník ubytování :
Chata 2 lůžková …… 250Kč / noc
Chata 4 lůžková …… 450Kč / noc
Chata 5 lůžková …… 550Kč / noc
Chata 6 lůžková …… 650Kč / noc
(čili chata při plném obsazení vyjde zhruba kolem 110 Kč na osobu !!!)

Stan ... 45Kč + 25Kč za osobu / noc - čili 70,-Kč za noc
Automobil ... 35,-Kč / noc

Majitel kempu je na dovolené, čili toto jsou ceny opsané z aktuálního a platného ceníku, čili tyto ceny jsou maximální, které nás mohou potkat, zatím doufám, že bude domluvena sleva (třeba že nebudeme platit za auta atd. ale to bohužel zatím nemohu slíbit, neboť s ním budu mluvit až po 2. září, po jeho návratu).

K rezervacím chatek :

Po loňském roce, kdy jsem měl sice rezervovaný celý kemp jen pro nás, a nechal jsem na každém, aby si do kempu zavolal a zablokoval chatky, jsme se bohužel sešli s některými „nezvanými hosty“, jsem udělal malou změnu !!! A to tak že jsem opět rezervoval celý kemp, ale kdokoliv i z nás si do kempu zavolá, že chce rezervovat chatku, setká se s odpovědí že není možno a že je celý kemp obsazen !!! Čili rezervaci chatek má na starosti Drevokocur a Wee! Domluvte se mezi s sebou s kým budete v chatce a pak nám napište na e-mail případně do vzkazu kompletní seznam jmen a požadovanou chatku (příklad – Drevokocur, Wee, Oslík, Panoramix – 4 lůžková chatka !!!) Musíme mít přehled.

Sobotní spanilá jízda :

Protože jsem se setkal s různorodými názory na loňský společný oběd na výýýborných hýskovských steacích, musel jsem zvolit tu nejschůdnější variantu. Vzhledem k tomu, že drtivá většina z dotázaných projevila více než větší zájem o opětovné naplnění žaludků, a také proto, že se ke mně policie postavila zády jako loni, došel jsem k názoru tuto akci opět opakovat ! Ovšem i zde Vás musím několika řádky Vás obtěžovat a vysvětlit pár situací! Letos jsou objednány k obědu opět tři druhy steaku – krůtí, vepřový a hovězí, pro ty kolegy, kteří masíčko nemusí bude připraven smažený sýr. Obsluha letos nebude vydávat ani na přání jídelní lístky – loni se stalo, že jsme čekali (někteří dle jejich tvrzení) až příliš dlouho na papaní. Při letošní domluvě s pány majiteli restaurace se mi dostalo vysvětlení, že zdržení loni způsobila (i přes mé žádání) různorodost objednávek jídel (různé masové směsy atd…), což kuchaře zdrželo. Dnes jsme byli na kontrolní večeři a při objednání steaků (dvou druhů) jsme skutečně čekali pouhých 6 minut !!! A jak nám bylo sděleno, výroba steaků netrvá dlouho, jen prostě musíme dodržet slíbenou objednávku.
Pozn.: vepřové a hovězí steaky mají skutečně kolem 400 – 500g, jejich cena je kolem 200Kč, ale pokud někdo toto množství nesní, obsluha je připravena mu zbytek zabalit s sebou !!!!

Spanilá jízda je plánována takto :

Odjezd z kempu v 11:00 hodin, ve 12:00 nás očekává plnění žaludků ( zde předběžně počítám se zdržením zhruba 2 hodin, sice máme slíbeno odbavení během hodiny, ale raději si ještě jednu hoďku ponechám do zásoby, neboť člověk nikdy neví …) Odjezd je tedy předběžně plánován na 14:00 a příjezd do kempu 15.00. Tyto časy jsou opravdu stropní, je velice pravděpodobné, že se vše uskuteční v kratším čase !!!

A teď to nejhorší : Chování při spanilé jízdě !!!

Letos opět jedeme bez asistence policie !!! Ale akce je nahlášena, čili jak mi bylo sděleno úřady – cokoliv se při spanilé jízdě stane – nedej bože třeba dopravní nehoda zaviněna někým z nás, bude se z toho zodpovídat ten kdo nehodu zavinil, ale zároveň s ním se budu zodpovídat také já! (prosím teď kolegy právníky aby mne nekamenovaly paragrafy, že to tak není atd. pouze oznamuji to, co mi sdělily úřady – prý bych to projel za nedodržení bezpečnosti při pořádané akci). Takže vyplývající prosba – Pojeďme jako lidi jedoucí na krásný výlet a nechme zbytečné předjíždění, kličkování a jiné riskování na speciální dráhy !!!!

Rekapitulace srazu :

Pátek – příjezd, tmelení kolektivu …
Sobota – 11.00 – odjezd na spanilou jízdu, návrat kolem 15:00hod., volná zábava …
Neděle – balení, loučení, individuální výlety …

S případnými dotazy se obracejte na organizátory:
[214] Drevokocur +420 739 040 059
[220] Wee +420 739 040 065
[046] OSLIK  
 
Hlavní partner tohoto srazu:

29.08.2007 - Roman Veverka