Letos na to ..., Váš Ježíšek

Tak a je zase rok v p... ehm... tedy: Tak se nám rok s rokem opět sešel a já jsem tady znovu pln očekávání jaký kraviny si zase vymyslíte letos. Tedy... pardon samozřejmě myslím... jaká fantastická přání budete letos opět mít.

Jistě jste stejně jako já celý nadrže... tedy natěšeni na vánoce a nemůžete se dočkat.
Myslím že i mentálně postiženej domácí spotřebič musel poznat, že se blíží vánoce a s ním spojený krááásný štědrý den, kdy většina z vás zůstává celý den o hladu, jen pro to, aby viděla neexistujícího všežravce a ještě v nesmyslných barvách. Nevím jestli při tom sázíte na halucinace z hladu nicméně nakonec to stejně skončí u přežírání se u večeře a ze zlatého vepře uvidíte leda tak h... hodně málo.

Nicméně tento krásný den, kterému předchází několikatýdenní úklid, pečení všeho možného i nemožného, kupování šupinatých mrtvolek a tahání kusu lesa domu... Tak bychom měli mít všichni dobrou náladu a měli bychom k sobě mít tak nějak blíž... (NE Hanzi zase tak blízko NE)... TO co všichni tak napjatě očekáváte je ..nějaký dárek.. ačkoliv narozky slavím JÁ, tedy Ježíšek...
Nevím jak to u kterých z vás doma chodí, jestli k vám nosí dárky Ježíšek, Santa Claus a nebo děda Mráz. Ale větší tradice zůstává na MOJÍ straně tak zůstaneme u toho že vám dárky budu holt muset obstarat já.

Měl sem pro vás dokonce specialitu a to v podobě dvou pomocníků, který se mi ale někam ztratili... (jejich fotky vidíte po stranách). Jejich funkci budou vykonávat Newmik s Fikuxem... samozřejmě že ve stejných oblečcích .... (kdo který bude chtít už je na nich)...

Ovšem můžeme o tom hlasovat... Nemusí se vám to líbit, můžete protestovat, můžete psát petice, můžete se rozčilovat, můžete mazat H... po klikách, ale to je asi tak jediný co proti tomu můžete dělat...

Všichni jistě znáte mojí štědrost a víte že se s vámi (sice nerad) ale rozdělím.
Mě popravdě už nebav... tedy...já sám už nemám tolik nápadů a vy samy stejně nejlíp víte co byste si přáli.
A proto vás žádám jako ostatně každý rok o vyslovení těchto přání... nebo resp. o jejich napsání. Pište mi na moji emailovou adresu, nebo rovnou do diskuze pod článek jaká máte přání, a jaké by jste chtěli najít dárečky pod stromečkem.

jezisek@kabriolety.com

A nezapomeňte, že dopis pro mě začíná slovy „Milý Ježíšku...“

Doufám že vás moje dnešní rozpoložení o pojetí vánoc moc nezaskočilo a pokud byste přeci jen zatoužili po něčem trošku více „vánočně laděnééééémKLIKNĚTE ZDE.


18.12.2007 - Ježíšek