Anonym
 
Hlavní stránka Články Členové Fotogalerie Srazy Bazar Fórum Kniha návštěv e-Shop Partneři Download Šifry Odkazy Kontakty

Nunc vino pellite curas - zobrazeno podle času

Moderátoři tématu: z.v.i.r.e, Caddy
Seznam témat | Zobrazovat podle vláken
| | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | |
17.
karlos

Příspěvků : 3573
datum : 20.2.2007 - 08:38:26

C.H.A.S.E.R: skoro bych řekl, že je to fuk.....až to tady objeví Mortiša, Hanzi, Ivča, Luci Luc apod.....tak se tady stejně bude tlachat o všem tak jako v jiných tématech...
16.
C.H.A.S.E.R

Příspěvků : 11861
datum : 20.2.2007 - 00:06:07

Karlos: naaahodou dobry tema.. ja ani ne tak moc varim jako moc a rad ZERU kuchar sem tak max.. ze co najdu to narvu na panev a rikam tomu specialita... ale v pohode.. snaha se taky ceni... Vino je soce dobra vec ale precijen by moooozna nebylo od veci to tady prejmenovat na "gastronomii, lahudky chutovky nebo tak neco aby to bylo takovy vic "vseobecny... a mohlo se sem pridavat "vic specialit... treba
15.
karlos

Příspěvků : 3573
datum : 19.2.2007 - 22:40:55

Caddy: hele nejsem odborník....jen mám rád dobrý víno a jídlo.... (ten web rozhodně neodsuzuju)...ale rád se na takové akce podívám....a ty by si mohl taky -->přespat můžeš u nás
14.
Caddy

Příspěvků : 23860
datum : 19.2.2007 - 22:36:08

Karlos: vsak tam taky piseme vyzkouseny veci.... :) A ten pokec nekdy stoji za to.....a taky se konaji kulinarska setkani na jidla, skoda, ze v brne, to by mohlo byt zajimave pro tebe :)
13.
karlos

Příspěvků : 3573
datum : 19.2.2007 - 22:34:13

Caddy: hele, ty stránky vypadají dobře..... , ale jde mi spíš o recepty které tady lidi vyzkoušeli a mohou je jen doporučit (neber to jako narážku --> jen konstatování)..... a druhá závžná věc: název tohoto tématu je "nunc vino pellite curas" a né "nunc esca pellite curas" ... i když chápu že to spíš bude o jídle než o víně.....
12.
Newmik

Příspěvků : 29536
datum : 19.2.2007 - 22:24:29

Karlos: je taky amater a bavi ho to...neco prihodim to si piš...
11.
karlos

Příspěvků : 3573
datum : 19.2.2007 - 22:21:46

Newmik: teď nevím jestli to myslíš jako vyučený nebo zálibou.....já jsem jen amatér, ale možná právě proto mě to tak baví....a taky napiš nějaký zajímavý recept....mohli bychom třeba někdy něco v tomhle směru spáchat na nějakém srazu.....
10.
Caddy

Příspěvků : 23860
datum : 19.2.2007 - 22:18:19

no pekne dekuju, tohle je presne tema pro m oje hladovy dny v praci....grrr... no ale varim taky moc rad a jim jeste radeji.....a urcite se tu tohle tem auzivi :)) jinak mame forum extra jen o vareni: www.sefkuchar.cz je to paradni studnice napadu a stal jsme u jeho zrodu :)
9.
Newmik

Příspěvků : 29536
datum : 19.2.2007 - 22:16:39

Karlos: vyzkouším moc rád...myslím, že tahle rubrika bude oblíbená..spolubydla (Kurzweil - člen 401) je taky kuchar
8.
karlos

Příspěvků : 3573
datum : 19.2.2007 - 22:13:13

Newmik: máš recht ten recept zkus.....mám ho napsaný už asi rok, ale teprve teď sem se k němu dostal a je to fakt pohodová pochoutka......hlavně si namíchej ty omáčky, protože bez nich to sice není špatný ale furt stjená chuť! díky těm omáčkám je každé sousto úplně originální a fakt úžasné..... ....jo a k pití --> pokud jen samotné s mangem a limetkou, tak doporučuju portské, jinak k těm omáčkám jakékoliv suché bílé (záleží na tom co máš rád) ...
7.
Newmik

Příspěvků : 29536
datum : 19.2.2007 - 22:09:05

Karlos: co by se zlobili...musí žít taky mainko kulturně ten Tvůj recept zní fakt dobře
6.
karlos

Příspěvků : 3573
datum : 19.2.2007 - 21:58:47

Newmik: jojo, jen doufám, že se lidi nebudou zlobit za ten název....chtěl jsem něco příjemného a neošoupaného.......a plné bříško já mám rád
5.
karlos

Příspěvků : 3573
datum : 19.2.2007 - 21:57:15

takže minulý víkend jsem dělal docela fajn recept: tygří krevety očistíme (taková ta klasika --> oloupat, umýt, vyříznout vnitřek) a opatrně napíchneme na špejli (tak aby se narovnaly). Položíme na ně plátek manga a zabalíme do dlouhých, středně tlustých uvařených a vychladlých nudlí (dle chuti jakékoliv jiné). Osobně jsem použil takovéty čínské bezvaječné!. Lehce osmahneme na pánvi (ve vysoké vrstvě oleje) a pak už jen dle chuti máčímě v omáčkách.... já sem to zkoušel s chili, salsou, japonskou sojovkou, wasabi a taky pokapat limetkou....... musím říct, že to bylo vynikající.... P.S. omlouvám se za překlepy --> mám v sobě láhev výborného Chardonnay, roč. 2001, ZD Sedlec, vinice Pod silnicí....
4.
Newmik

Příspěvků : 29536
datum : 19.2.2007 - 21:56:20

Karlos: ..to se ještě může stát ale myslím, že ke cabrio pohodě patří i plná bříška
3.
karlos

Příspěvků : 3573
datum : 19.2.2007 - 21:51:54

Newmik: no super....už sem měl strach že se tady na mě sesypou nadávky...
2.
Newmik

Příspěvků : 29536
datum : 19.2.2007 - 21:50:09

Karlos: dobrej nápad...taky vařím
1.
karlos

Příspěvků : 3573
datum : 19.2.2007 - 21:48:29

... a kromě vína snad i jídlem už dlouho mi tu chybí takovéto téma, protože mám rád víno a hrozně rád vařím. Rád se naučím nějaké nové recepty, popř. se rád dozvím o zajímavých vínech, které jsou na trhu.... P.S. omlouvám se všem pivařům, že tento mok nezmiňuji.....
| | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | |
Stránka byla vygenerována za 0.063 s.
Hlavní stránka | Články | Členové | Fotogalerie | Srazy | Bazar | Fórum | Kniha návštěv | e-Shop | Partneři | Download | Šifry | Odkazy | SMS | Kontakty
© 2004 - 2024, Cabrio Club - všechna práva vyhrazena, optim. roz. 1024x768 | ISSN 1214-9470
Svářečky | Společenské HRY | Katalog odkazů