| 11.04.2007 - Srazy - Petra Hamplová |
| TEMPO 2007 se blíží |
Tak jsme se po té zimě dočkali... a je to tady :-) konečně sraz, na kterém se naše kabriorodina může setkat pohromadě :-)
Letos to sice bude hned na začátek trošku v jiném duchu, ale všecičko se má vyzkoušet ... |
| [příspěvků - 266 | četlo - 76784] celý článek... |
|
| 30.01.2007 - Srazy - Tomáš Tureček |
| Připravované srazy v roce 2007 |
Ač se to zdá neuvěřitelné vstupujeme do 3 sezóny našeho společného soužití.
Dáli se tato zima nazvat zimou, tak určitě i tak jednoho dne skončí a bude tu
jaro, které bude hodně krátké, protože se všichni netrpělivě nemůžeme dočkat
léta a to znamená jediné. VVV, SNH a jízda v našich plechových miláčcích. Léto
taky znamená spousta srazů, takže tady jsou termíny srazů, které se letos budou konat. |
| [příspěvků - 118 | četlo - 77260] celý článek... |
|
| 29.01.2007 - Články - Zdenek Plincner |
| Sněžka |
Asi všichni znáte toto slovo! Jen jste doposud nevěděli, že patří do vulgarismů. Proč? No proto! To bylo asi tak... |
| [příspěvků - 26 | četlo - 76685] celý článek... |
|
| 10.12.2006 - Články - Ježíšek |
| Už jste napsali Ježíškovi |
Veselé Vánoce kabrioleťáci, rok se s rokem sešel a já mám nejvyšší čas obdarovat Vás drobnými dárky, takže.... |
| [příspěvků - 94 | četlo - 76715] celý článek... |
|
| 22.11.2006 - Srazy - Aleš Nowak |
| Cabrio Club na JADRANU 2007 |
Zdravím všechny nadšence a příznivce jízdy s větrem ve vlasech :-) Marná sláva, sníh padl a sezóna je ta tam. Ale nezoufejme a pojďme si říct něco o plánovaném srazu Cabrio Clubu v Chorvatsku. |
| [příspěvků - 193 | četlo - 76815] celý článek... |
|
| 19.11.2006 - Srazy - Jiří Hubička |
| Spanilá jízda očima smrtelníka aneb 2. prostě sraz Beroun |
Sraz kabrioletů – nablýskaných autíček, kterým někdo uřízl střechu a proto musejí jezdit s provizorní plátěnou v kufru – jsem si donedávna naivně představoval jako idylický nedělní rodinný výlet. Piknikový koš a deka na zadním sedadle, romantická prosluněná louka někde v přírodě a pohodově strávené prosluněné odpoledne. Když mě Kikina s Jéňou na tuto akci pozvali, těšil jsem se na relaxační odpočinkový víkend v malebném údolí Berounky… |
| [příspěvků - 16 | četlo - 76826] celý článek... |
|
| 13.11.2006 - Články - Tomáš Tureček |
| Povinné ručení pro kabrioleťáky |
Tak jak bylo avizováno, podařilo se nám pro členy Cabrio Clubu zajistit nového partnera a to pojistitele, který ve svých cenách zohlednil naši početnou členskou základnu a od 1.11.2006 poskytuje pro všechny členy výraznou slevu na zákonném pojištění odpovědnosti vozidel a to ve výši 30%. |
| [příspěvků - 36 | četlo - 76718] celý článek... |
|
| 05.09.2006 - Srazy - Roman Veverka |
| Připravujeme 2. prostě sraz Beroun |
| Pro velký zájem jsme pro vás letos opět připravili, v pořadí už druhý sraz Beroun.
Doufám, že se nás sejde hodně a že důstojně zapijeme a ukončíme letošní sezónu :-). |
| [příspěvků - 60 | četlo - 76793] celý článek... |
|
| 27.08.2006 - Srazy - Martin Pír |
| 2. ročník Cabrio zrazu na Slovensku |
Počasie na tohtoročnom zraze na Slovensku bolo ako vysnívané, gulášik nenormálne dobrý - na druhej strane kabrioletov len 65 a víkend hrozne krátky. |
| [příspěvků - 14 | četlo - 76829] celý článek... |
|
| 26.07.2006 - Srazy - Martin Pír |
| Připravujeme 2. ročník Cabrio zrazu na Slovensku |
Jediný Cabriozraz na Slovensku, druhý ročník v poradí, na ktorom prelomíme hranicu 100 kabrioletov, príjemné stretnutie s priateľmi a novými známymi ... to je iba krátka charakteristika toho, čo nás čaká. Tak poďme to spolu ZAŽIŤ ! |
| [příspěvků - 143 | četlo - 76838] celý článek... |
|
| 14.07.2006 - Srazy - Tomáš Tureček |
| 2. ročník Královického srazu kabrioletů |
Jelikož byly před tímto srazem 2 dny volna, někteří nelenili a jeli do Královic už ve středu, aby si vychutnali slunce, které tyto dny pálí víc než dosti :-). Já sám jsem se ku Královické aréně vypravil již ve čtvrtek, abych stihl zajistit zbývající chybějící drobnosti. |
| [příspěvků - 21 | četlo - 76826] celý článek... |
|
| 07.06.2006 - Srazy - Tomáš Tureček |
| Připravujeme 2. ročník Královického srazu kabrioletů |
Druhý ročník Královického srazu kabrioletů se nezadržitelně blíží a podle reakcí se na něj velmi těšíte. Zde jsou ty nejdůležitější informace, které Vás doufám přesvědčí, že nesmíte chybět. |
| [příspěvků - 109 | četlo - 76808] celý článek... |
|
| 04.06.2006 - Články - Jan Marek, Zdeněk Svátek |
| Kocourkov ... |
Novela zákona o silničním provozu změní 1. července řidičům život. Znění tohoto právního předpisu má však řadu nedostatků. Které? Kdo za ně může? |
| [příspěvků - 4 | četlo - 76798] celý článek... |
|
| 01.06.2006 - Články - Roman Veverka |
| Váš kabriolet ve filmu či reklamě |
Nesu Vám skvělou příležitost jak zviditelnit svého čtyřkolového miláčka, a to při natáčení filmu, či reklamy. Oč jde ??? |
| [příspěvků - 22 | četlo - 76761] celý článek... |
|
| 26.05.2006 - Články - Jan Marek, Zdeněk Svátek |
| Hokus pokus |
Řidiči z povolání se budou muset podrobovat psychologickému a neurologickému vyšetření. Tuto povinnost jim ukládá novela zákona o silničním provozu. Příslušný paragraf má ale několik „trhlin“. |
| [příspěvků - 11 | četlo - 76757] celý článek... |
|
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
|